Musical-Productiegroep C

 

Musical-Productiegroep C     > > > NIEUW < < <

Leeftijd: 17 t/m 33 jaar
Woensdag van 18.45 - 20.15 uurHet komende cursusjaar wil Jeugdtheater Landgraaf een musicalensemble samenstellen om in april 2021 een musicalshow te presenteren. Met het musical-ensemble richten we ons op prachtige, leuke en uitdagende solo's, duetten, ensemble-zang uit verschillende musicals.
Deze cursus is een kennismaking met de vele aspecten van het musical- en muziektheatervak. Zang, dans en toneelspel komen aan bod. Het accent in de lessen ligt op het ontwikkelen van de verschillende vaardigheden (zang, dans en toneel) en de integratie hiervan. Zo werken we toe naar een eindpresentatie in de vorm van een musicalshow, waarin alle disciplines geïntegreerd zijn.
Wij zijn op zoek naar mensen tussen de 17 en 33 jaar, die van musicals houden, een leuke stem hebben en hiermee iets willen doen.
Tijdens de auditie laat je een stukje zang horen, zodat wij een beeld krijgen van jouw kunnen. Je mag altijd auditie doen. Mocht je helaas niet door deze auditie komen, ontvang je van ons een eerlijk advies, hoe je je verder kunt ontwikkelen. Eén van de mogelijkheden zou zijn, het volgen van een theaterlesgroep bij de Jeugdtheaterschool Landgraaf. De repetities zullen iedere woensdag van 18.45 uur tot 20.15 uur zijn.

We starten woensdag 11 november 2020 met de eerste les (tevens auditie). Dit is nog even onder voorbehoud want we moeten rekening houden met de ontwikkelingen rondom de maatregelen met betrekking tot het coronavirus.
Lijkt dit iets voor je te zijn, heb je belangstelling? Neem dan vrijblijvend contact op met het theaterbureau. We zijn geopend iedere werkdag tussen 10 en 12 uur in de ochtend (telefoonnumer: 045-5310929) of mail naar info@theaterlandgraaf.nl


De zangdocente ontvangt graag 3 weken voor de auditie (uiterste datum: woensdag 21 oktober 2020) de titels van het lied/liedjes waarmee je auditie wilt doen:
info@theaterlandgraaf.nl


Adres- en contactgegevens
• Kerkberg 4
• 6373 ES  Landgraaf
• 045-5310929 (maandag t/m vrijdag 10-12 uur)
info@theaterlandgraaf.nl